Мехінізми фінансового менеджменту будівельних підприємств як складова системи економічної безпеки - Стеценко, С. (УжНУ, 2020)
Сучасний етап розвитку українського суспільства супроводжується якісною трансформацією механізмів фінансового менеджменту, що має свій прояв в перерозподілі прав власності та загостренні протиріч між діючими, реформованими та імпортованими інститутами, у зростанні масштабів інтеграційних процесів при одночасній активізації відцентрових тенденцій у регіонах та галузях, цифровізації усіх сфер економічної діяльності. Подібні зміни ускладнюються незавершеністю структурних перетворень, відсутністю цілісної концепції довгострокового розвитку держави, загостренням внутрішніх і зовнішніх факторів ризику для системи економічно безпеки підприємств в умовах активізації трансформаційних процесів.
Keywords: фінансовий менеджмент; економічна безпека; підприємства будівельні