Проект громадської забудови території у західній частині м. Рівне - Кондратюк, С. І. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект громадської забудови території у західній частині м. Рівне передбачає створення багатофункціонального комплексу, який поєднуватиме релігійні, спортивні, культурні та інфраструктурні об'єкти, розраховані на широку аудиторію користувачів. Проект спрямований на розвиток території, що забезпечить не лише зручне розташування споруд, але й створення інфраструктури для покращення якості громадських послуг у цьому районі міста.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; забудова території; проект; 711.41(477.81)