Обмеження при впровадженні енергоефективних систем і технологій в житловій забудові - Кошева, В. О; Чорноморденко, Є. І. (КНУБА, 2014)
Проведено аналіз раціональної модернізації житлових будівель з точки зору впровадження енергоефективних технологій та систем. Сформовано загальну класифікацію обмежень при енергоінтеграції у житловій забудові. На прикладі одиничного об’єкту житлової забудови розглянуто сучасні системи та заходи з енергоефективної модернізації будівель, і обмеження при їх застосуванні в конкретному випадку.
Keywords: кінцева енергія; теплова трансмісія; біомаса