Пристрій для різання поліетиленових труб - Абрашкевич, Ю. Д.; Комоцька, С. Ю. (КНУБА, 2011)
У статті викладені результати досліджень по розробці пристрою для механізованого різання поліетиленових труб діаметром до 400 мм.
Keywords: інструмент для різання; монтажні роботи; поліетиленові труби; електроножівка; преобразовувач; ріжуче полотно; инструмент для резания; монтажные работы; полиетиленовые трубы; электроножовка; преобразователь; режущее полотно; instrument for cutting; assembling works; polyethylene pipes; electric handsaw; transformer; cutting linen