Якість житлового середовища: зв'язок з моральним зношенням та вартістю житлового фонду - Лісниченко, Сергій Васильович (КНУБА, 2008)
В статті викладено обґрунтування взаємозв’язку між якістю житлового середовища, моральним зношенням та вартістю житлового фонду. Сформульовані основні поняття якості умов мешкання людини у житловому середовищі в галузі містобудування.
Keywords: житловий фонд; жношеність житлового фонду; якість житлового фонду; якість продукції; показник якості; якість життя; споживча вартість; моральне зношення