Будівельне матеріалознавство. Будівельні матеріали. Матеріалознавство : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Пушкарьова, Катерина Костянтинівна; Кочевих, Марина Олександрівна; Гончар, Ольга Андріївна; Бондаренко, Ольга Петрівна; Анопко, Дмитро; Цапко, Олексій Юрійович; Каверин, Костянтин Олександрович (КНУБА, 2025)
Наведено методики виконання лабораторних робіт з метою ознайомлення студентів з основними методами визначення властивостей та оцінки якості будівельних матеріалів та виробів з урахуванням сучасної нормативно-технічної документації. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями G19 «Будівництво та цивільна інженерія», D1 «Облік і оподаткування», C1 «Економіка», D3 «Менеджмент», G1 «Хімічні технології та інженерія», D7 «Торгівля» денної та заочної форм навчання.
Keywords: матеріали будівельні; матеріалознавство