Нормативно-правове забезпечення однородинного будівництва в містах - Кутрик, Н. В. (КНУБА, 2015)
Розглядаються основні нормативно-методичні та правові документи, а також функції державних установ в забезпеченні проектування та будівництва однородинних житлових будинків в населених пунктах.
Keywords: нормативно-правова база; будівельне законодавство; будівельні норми; нормативні документи; 349.442