Дезурбанізація: головний напрям містобудування майбутнього? - Єременко, Л. К. (КНУБА, 2008)
Обґрунтовується прогноз подальшого розвитку світового містобудування по дезурбанізаційному типу
Keywords: дезурбанізація; містобудування; 72.01; 711.25