Нетрадиційні види спорту: методичні вказівки - Баканичев, Олександр Вікторович; Кульбака, Валентина Василівна; Антонюк, Оксана Анатоліївна (КНУБА : Талком, 2024)
Містять загальні відомості, мету, завдання, програму та структуру навчальної дисципліни «Нетрадиційні види спорту». Надані теми та короткий зміст лекційних та практичних занять, вимоги до поточного, модульного і підсумкового контролю, вимоги до здачі заліку, спеціальна література, інші інформаційні ресурси для вивчення дисципліни. Призначено для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт" освітнього рівня бакалавр денної та заочної форм навчання.
В авторській редакції
Keywords: нетрадиційні види; спорт