Частоти власних коливань прямокутної шарнірно- обпертої пластини. Повідомлення 1: постановка та методика розв’язання задачі - Жупаненко, І. В.; Чибіряков, В. К. (КНУБА, 2013)
Розглядається задача визначення частот власних коливань прямокутної шарнірно-обпертої пластини сталої товщини. В рамках моделі лінійної просторової теорії пружності ізотропного тіла запропоновано розв’язок задачі на основі узагальненого методу скінченних інтегральних перетворень.
Keywords: розв’язання задач; теорія пружності