Розрахунок статично невизначуваних рам методом переміщень : методичні вказівки та індивідуальні завдання - Андрієвський, Віктор Петрович; Козак, Андрій Анатолійович (КНУБА, 2026)
Містять короткі теоретичні відомості, в яких висвітлено теоретичний матеріал; приклади виконання розрахунку статично невизначуваних систем методом переміщень з поетапними поясненнями і рисунками, та індивідуальні завдання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Промислове і цивільне будівництво».
Keywords: 624.01/07