Термодинамічний аналіз проблеми енергозбереження при теплопостачанні - Худенко, А. А. (My University, 2006)
Наведені результати термодинамічного аналізу ефективності заходів енергозбереження при теплопостачанні. Показано, шо при плануванні і здійсненні заходів з енергозбереження необхідно передбачати як мінімізацію витрати ПЕР шляхом підвищення ККД джерел, систем і процесів, гак і максимально можливе використання працездатності (ексергії) теплової енергії, зокрема шляхом переобладнання котелень на когенераційно-теплонасосні технології.Санітарно-технічне будівництво.
Keywords: санітарно-технічне будівництво; електричне освітлення; світлотехніка; енергозбереження; 699.86