Графічний метод розрахунку тривалості періоду охолодження на основі кліматичних данних території України - Злоба, В. В.; Кондратюк, У. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто графічний метод розрахунку періоду охолодження на основі кліматичних даних нормативних документів України, з метою вдосконалення нормативної бази України в галузі енергозбереження. Постановка проблеми
Графический метод расчета продолжительности периода охлаждения на основе климатических данных территории Украины
A graphical method for the calculation of the cooling period based on climatic data of the territory of Ukraine
Keywords: графічний метод розрахунку періоду оходження; кліматичні дані нормативних документів України; 551.581.2