Габіони як засіб формування архітектурно -ландшафтного середовища - Буніна, Ю. О.; Шевченко, Л. С. (КНУБА, 2016)
В статті розкрито поняття «габіон», його різновиди та основні характеристики. Виявлені прийоми формування ландшафтно-архітектурного середовища за допомогою габіонів.
Keywords: архітектурно-ландшафтна організація; габіон; контейнер; конструктивне рішення; декоративні характеристики; 725.94: 7.047