Резервування теплопостачання населених пунктів - Росковшенко, Ю. К.; Сенчук, М. П. (КНУБА, 2011)
Проаналізовано резервування на різних рівнях забезпечення теплотою від автономного до централізованого теплопостачання. Наведено технікоекономічний аналіз централізованого способу резервування мікрорайону міста загальною тепловою потужністю 29,3 МВт.
Backuping of to supply warmly of settlements.
Keywords: резервування; тверде паливо; теплопостачання; to supply warmly; backuping; hard fuel