Кваліфікаційна робота бакалавра - Рижакова, Г. М; Івахненко, І. С.; Поколенко, В. О.; Чуприна, Ю. А.; Чуприна, Х. М.; Приходько, Д. О.; Горбач, М. В. (КНУБА, 2024)
Містять загальні положення виконання та захисту кваліфікаційних робіт для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, розкриває їхню тематику, зміст, структуру та вимоги до оформлення. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форм навчання.
Keywords: робота кваліфікаційна; 378.22:005(075)