Визначення працездатності робочих органів землерийних машин - Пелевін, Л. Є.; Пристайло, М. О. (КНУБА, 2011)
В статті розглянута можливість отримання строку безвідмовної роботи робочих органів землерийних машин та задавання режиму для їх стендових випробувань, змінюючи параметри навантаження із заданою ймовірністю. Запропонована конструкція стенда для визначення працездатності робочих органів землерийних машин.
Keywords: різання грунту; зуб; утома при згині; підвищення надійності; ймовірність безвідмовної роботи; резание почвы; зуб; усталость при изгибе; повышение надежности; вероятность безотказной работы; cutting of soil; tooth; fatigue; at a bend; increase of reliability; probability of bezvidmov-noy work