Конструктивні особливості бурильного обладнання з роздільним обертанням складових різальної частини буру - Смірнов, В. М.; Головань, В. П. (КНУБА, 2011)
Наведена конструкція планетарного двохвального обертальника та конструктивна схема бурильного обладнання з роздільним обертанням внутрішньої та зовнішньої складових частин робочого органа. Це дає змогу збільшити швидкість обертання внутрішньої складової частини з розташованими на ній різцями на невеликій відстані від центра та підвищити ефективність процесу буріння.
Keywords: різці; бур; планетарний обертальник