Дослідження енергії системи «БАРАБАН-СУМІШ» в робочому режимі перемішування з урахуванням форми барабана - Назаренко, Іван Іванович; Клименко, Микола Олексанбрович (КНУБА, 2014)
Наведено результати дослідження енергетичної складової процесу взаємодії барабана гравітаційного бетонозмішувача з оброблюваним середовищем з урахуванням форми барабана в робочому режимі перемішування. Запропонований коефіцієнт, який дозволяє оцінити ефективність конструктивного виконання барабана на етапі його проектування.
Keywords: гравітаційний бетонозмішувач; енергія перемішування; коефіцієнт форми барабана