Корозійна стійкість поліефірних порошкових покриттів з використанням наповнювачів різної хімічної природи - Гоц, В. І.; Ластівка, О. В.; Томін, О. О.; Ковальчук, О. Г. (БАРМИ, 2020)
В статті розглянуто вплив наповнювачів різної хімічної природи на корозійну стійкість поліефірних порошкових покриттів за показниками ширини відшарування та ширини розширення корозії згідно ДСТУ ISO 4628-8:2012.
Keywords: порошкова фарба; покриття; наповнювачі; ширина розширення корозії; адгезія; ширина відшарування фарби