Відмінності у структурній організації гуртожитків та комерційних хостелів - Кінайлюк, Михайло; Брідня, Лариса (КНУБА, 2024)
Аналізуються основні відмінності у структурній організації гуртожитків та комерційних хостелів. Досліджуються відмінності у архітектурно-планувальній та об’ємно-просторовій структурі двох типів закладів для тимчасового проживання.
Keywords: хостел; гуртожиток; заклади тимчасового проживання; архітектура; архітектурно-планувальна організація; архітектурне проєктування; 728.4; 728.5