Діагностика технічного стану житлового фонду та основні методи визначення теплотехнічних характеристик зовнішніх огороджень для встановлення класу енергетичної ефективності - Симонова, І. М.; Соколенко, В. М.; Симонов, С. І. (КНУБА, 2015)
Наведено дослідження способів визначення опорів теплопередачі зовнішніх огороджень в лабораторних і натурних умовах, а також результати дослідження енергетичного стану житлових будинків серії 1-480 м. Алчевська. Встановлений клас енергетичної ефективності будівлі і складений енергетичний паспорт.
Keywords: енергозбереження; теплові втрати; тепловізійна зйомка; энергосбережение; тепловые потери; тепловизионная съемка; energy saving; heat losses; thermovision shooting; 728.1: 658.26