Алгоритмізація та конструктивна деталізація з'єднувальних елементів СТС Sn. - Лісун, І. С. (КНУБА, 2015)
Досліджено геометричні параметри гранних елементів систем Sn. Виконано алгоритмізацію та конструктивну деталізацію з'єднувальних елементів.
Keywords: геометрична область; конструктивна деталізація; алгоритмізація; гранні та з'єднувальні елементи