Цифрові інструменти оптимізації матеріально-технічного забезпечення у промисловому будівництві в контексті науково-освітнього процесу - Коломієць, В. В.; Іванина, О. М.; Тугай, О. А. (Ліра-К, 2026)
У сучасних умовах трансформації будівельної галузі цифрові технології стають ключовим інструментом підвищення ефективності матеріальнотехнічного забезпечення (МТЗ) промислового будівництва. У межах наукового процесу здійснюються наукові дослідження, спрямовані на виявлення інноваційних цифрових інструментів, які забезпечують оптимізацію ланцюгів постачання, управління запасами, логістику матеріалів та автоматизацію обліку ресурсів .
Keywords: будівництво промислове; технології цифрові; дослідження наукові