Регіональне планування та прогнозування в контексті управління туристичною діяльністю - Сайчук, Віктор Степанович (Бескиди, 2019)
Туризм є надзвичайно важливою специфічною сферою економіки, яка охоплює різні аспекти життєдіяльності населення і сприяє задоволенню як економічних, так і соціально-культурних потреб людей. Основними завданнями туристичної діяльності є відновлення якісних показників трудових ресурсів і підвищення добробуту населення.
Keywords: туризм; регіональне планування; управління туристичною діяльністю; регіональне прогнозування; 379.85:332.14