Математичний аналіз : підручник: у 2 ч. – Ч. 1 - Безклубенко, Ірина Сергіївна; Баліна, Олена Іванівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто основи математичного аналізу відповідно до програми першого курсу. Містить основні теоретичні відомості, приклади розв’язання стандартних задач. Наведено завдання до контрольних робіт і запитання для самоконтролю. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека» освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Keywords: математичний аналіз; розв'язання задач