Інструментальні засоби реалізації моніторингу вимог у проекті в MS Project - Гусєва, Юлія Юріївна; Мартиненко, Олександр Сергійович; Чумаченко, Ігор Володимирович (КНУБА, 2017)
Будь-які проекти стикаються зі змінами, значна частка яких є результатом змін у вимогах ключових стейкхолдерів проекту. Отже, однією з актуальних задач стейкхолдер-менеджменту є відстеження виконання вимог зацікавлених сторін під час реалізації проекту. Запропоновано використання відповідного методу, який стверджує, що закріплення певних вимог стейкхолдерів за окремими роботами проекту дозволяє відстежувати їх виконання у часі відповідно до обсягу фактично витрачених ресурсів за аналогією з методом освоєного обсягу. Наведено функціональну модель запропонованого методу. Розроблено інструментальні засоби реалізації методу моніторингу вимог у проекті в середовищі MS Project.
Keywords: управління вимогами; стейкхолдер; інструментальні засоби; управління проектами; 005.8