Система обліку витрат робочого часу в будівництві. - Ісаєнко, Ю. В. (КНУБА, 2007)
Пропонується система обліку витрат робочого часу, яка дозволяє запровадити основи системного підходу до управління робочим часом в будівництві, шляхом класифікації та систематизації витрат робочого часу щодо кожної бригади та кожного робітника окремо. Запровадження запропонованої системи дозволяє розробляти та впроваджувати пропозиції та заходи, спрямовані на зменшення витрат робочого часу, а також здійснювати аналіз динаміки втрат часу з урахуванням впливу заходів які проводились щодо їх скорочення.
Keywords: система витрат; облік робочого часу в будівництві; 69.003:658.53