Розроблення програмного комплексу в середовищі Рython для геоінформаційного моделювання деяких показників генерального плану м. Києва - Лазоренко-Гевель, Н. Ю.; Галіус, І. О.; Шинкар, О. С. (КНУБА, 2016)
Запропоновано методику автоматизації процесу розрахунку відсотку озеленення в підзонах в процесі розроблення генерального плану міста Києва в програмному середовищі Python.
Keywords: геоінформаційне моделювання; бази геопросторових даних; бібліотека OGR