Розрахунок дерев’яних елементів, що працюють на стиск зі згином - Кліменко, В. З. (КНУБА, 2011)
Пропонується заміна нормативного приблизного метода розрахунку стиснено-зігнутих елементів, до якого є серйозна методологічна претензія, на точний розрахунок по міцності, вільний від методологічної претензії.
Keywords: стиснено-зігнутий елемент; теорія крайових напружень; вузли; ферма