Особливості формування дитячих закладів дозвілля в сучасному середовищі міста - Успенська Т. О. (My University, 2012)
В статті розглянуті питання проблем дозвілля та відпочинку у великому мегаполісі та шляхи формування нових закладів дозвілля, їх особливості розвитку і впливу на дітей та підлітків.
Keywords: міське середовище; зони для відпочинку; дозвілля; комунікаційно-рекреаційний простір; розважальні комплекси; городская среда; зоны для отдыха; досуг; коммуникационно-рекреационное пространство; развлекательные комплексы; Urban the environment; areas for recreation; entertainment; communi-vation and recreation areaand entertainment complexes