Становлення Вищого суду з питань інтелектуальної власності - Похиленко, Ірина (Талком, 2017)
У статті проаналізовано передумови становлення та розвитку Вищого суду з питань інтелектуальної власності. Звертається увага на недоліки та прогалини у правовому регулюванні та пропонуються шляхи їх вирішення.
Keywords: вищого суду з питань інтелектуальної власності; цивілістика; господарський процес