Засоби підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства - Крикун, Костянтин Васильович; Оліферук, Сергій Леонідович; Сердюченко, Наталія Борисівна (ДСК-центр, 2018)
В статті розглянуті засоби підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, такі як забезпечення високого рівня якості продукції, зниження поточних витрат і ефективність використання оборотних фондів підприємства. Надані показники, за допомогою яких можна їх обчислити. А також показано схему економічного забезпечення рівня конкурентоспроможності.
Keywords: конкурентоспроможність; собівартість; оборотні фонди; основні фонди; якість продукції