Геоінформаційні системи аеропортових комплексів на основі Arcgis - Бойко, О. Л. (КНУБА, 2018)
Розглянуто питання розробки та використання геоінформаційних систем для адміністративно-господарського управління аеропортами. Проведено аналіз функцій та можливостей геоінформаційних систем крупних аеропортів світу.
Геоинформационные системы аэропортовых комплексов на основе Arcgis
GEOINFORMATION SYSTEMS OF AIRPORT COMPLEX BASED ON ARCGIS
Keywords: геоінформаційна система (ГІС); аеропорт; просторове планування; прийняття управлінських рішень; геоинформационная система (ГИС); аэропорт; пространственное планирование; принятие управленческих решений.; geographic information system (GIS); airport; spatial planning; management decision making; 528.9:711.77