Модифіковані цементобетони для покриття доріг - Чистяков, Вячеслав Васильович; Шургая, А. Г.; Дорошенко, Юлія Миколаївна; Чиженко, Н. П.; Кабусь, А. В.; Коваль, Л. Б. (Знання, 2012)
Показано один із шляхів покращення властивостей цементобетону для покриття доріг – модифікація комплексною добавкою поліфункціональної дії. Досліджувався її вплив на міцність, морозостійкість, водонепроникливість цементобетону, а також на особливості процесів твердіння.
Modifi ed for cement-concrete roads
Keywords: цементобетон; властивость цементобетону для покриття доріг