Дослідження процесів руху і теплообміну рідини і насиченої водяної пари в кільцевих мікроканалах - Малкін, Е. С.; Тимощенко, А. В. (КНУБА, 2001)
У статті запропоновано опис експериментального стенду і методики проведення експерименту для дослідження процесів руху і теплообміну рідини різного ступеня перегрівання та насиченої водяної пари у кільцевому мікроканалі.
Keywords: процеси руху і теплообміну рідин; пара водяна; кільцевий мікроканал; системи теплопостачання