Еволюція формування архітектурного партеру - Дубинський, В. П.; Скоробогатько, О. В. (КНУБА, 2017)
У статті проведено комплексний аналіз досвіду організації предметно-просторового середовища міста, на основі якого зроблено узагальнення особливостей формування та еволюційного розвитку архітектурного партеру, та запропоновано нове поняття на основі виконаного аналізу з урахуванням сучасних тенденцій в архітектурі.
Эволюция формирования архитектурного партера
Evolution of formation of the architectural parterre
Keywords: архітектурний партер; зона ближнього сприйняття в архітектурі; містобудівельний партер; міський партер; архитектурный партер; зона ближнего восприятия в архитектуре; градостроительный партер; городской партер; architectural parterre; a zone of the nearest perception in architecture; a town-planning parterre; a city parterre; 72.01