Містобудівна якість життя - Лісниченко, Сергій Васильович (КНУБА, 2012)
Визначаються окремі положення та завдання нового напрямку наукових досліджень – містобудівної якості життя – науки про комфорт мешкання, дослідження її загальних характеристик, а також основи термінології даного наукового напрямку.
Keywords: містобудівна якість життя; комфорт мешкання; якість життя; міське середовище; якість житлового середовища