Захист даних в інформаційних системах: Методичні вказівки - Вишняков, Володимир Михайлович (КНУБА, 2024)
Розглянуто методи криптографічного захисту даних та побудови комплексних систем технічного захисту інформації. Призначено для студентів спеціальностей: 015 «Професійна освіта. Комп’ютерні технології», 122 «Комп’ютерні науки», 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека» та 126 «Інформаційні системи та технології»
Keywords: криптографічний захист комп’ютерної інформації