Моделювання нестаціонарних процесів пружнопластичного геометрично нелінійного деформування оболонок при імпульсних навантаженнях з високим рівнем енергії - Кобієв, В. Г. (КНУБА, 2005)
Розглядаються динамічні процеси високошвидкісного деформування оболонок обертання з довільним обрисом меридіану під дією імпульсних навантажень з високим рівнем енергії.
Keywords: деформування оболонок; імпульсивні навантаження; напружено-деформований стан ( НДС ); 624.074.4