Сучасні вимоги до інтер'єрів громадських будівель соціальної сфери і принципи їх формування та розвитку - Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2013)
В статті розглядається вплив сучасних вимог на формування інтер‘єрів громадських будівель соціальної сфери, принципи їх формування та розвитку.
Keywords: інтер‘єр; вимоги; функція; ергономіка; екологія; конструкції; естетика; система; принципи