Інтеграція використання економічних, соціально-психологічних методів управління та штучного інтелекту для забезпечення прогресивно-ефективного розвитку підприємства - Туровська, Д. В.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Економічні методи в управлінні підприємством відіграють важливу роль у забезпеченні ефективності та результативності діяльності комерційних організацій. Ці методи не лише допомагають управлінцям приймати обґрунтовані рішення на основі аналізу фінансових показників та прогнозування економічних результатів, але й сприяють визначенню стратегій розвитку підприємства. Їх застосування дозволяє визначити оптимальні витрати на виробництво, контролювати фінансовий стан підприємства, оцінювати рентабельність та ліквідність, а також прогнозувати фінансові результати діяльності.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; методи управління; штучний інтелект; розвиток підприємства; 004.8