Аналіз змісту визначень громадських та публічних просторів у фахових джерелах предметної області - Сингаївська, Олександра; Сингаївський, Павло; Шелудько, Олександра (КНУБА, 2024)
Наведено хронологічний перелік наявних авторських визначень понять «публічний» та «громадський» простір у проаналізованих фахових джерелах (законодавчих, нормативних, наукових, методичних джерелах та інтернет-джерелах провідних громадських організацій - загалом 36 джерел) за останні понад 30 років. Обґрунтовано необхідність порівняльного аналізу змісту визначень цих понять з метою виявлення збігів та розбіжностей і формулювання узагальнених трактувань.
Keywords: урбанізоване середовище; сельбищна територія; комфортне середовище; відкритий та доступний міський простір; громадський простір; публічний простір; законодавча база; нормативна база; наукова та методична бази; порівняльний аналіз визначень понять; 72.01(1-21)