Проблеми ресурсного забезпечення розвитку міст - Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто актуальні питання пошуку джерел фінансування міських програм соціально-економічного розвитку. На основі узагальнення теоретичного та практичного вітчизняного і зарубіжного досвіду запропоновано рекомендації щодо управління ресурсним забезпеченням розвитку міст.
Keywords: фінансування міських програм; розвиток міст; ресурсне забезпечення; соціально-економічний розвиток