Деякі аспекти оподаткування нерухомості - Денисенко, Наталія Олегівна; Мироненко, Т. В. (КНУБА, 2008)
У статті розглянуто практичні та теоретичні питання використання зарубіжного досвіду оподаткування нерухомого майна та можливості його адаптації до умов України.
Keywords: ринок нерухомості; оподаткування нерухомості; класифікація об'єктів нерухомості; операції з нерухомістю; інвестиційний клімат; ринкова економіка