Дослідження процесів знезалізнення води на експериментальній установці - Курбанова, Тетяна; Хомутецька, Тетяна (КНУБА, 2025)
Наведено результати досліджень процесів знезалізнення води за технологією безреагентного очищення на фільтрі з автоматичним клапаном керування, проаналізовано причини її недостатньої ефективності та вказано шляхи удосконалення.
Keywords: знезалізнення; питна вода; система водопостачання; підземні води; фільтрувальне завантаження; фільтр