Концептуальне архітектурне проєктування містобудівних і ландшафтно-рекреаційних об’єктів : методичні вказівки до виконання переддипломного курсового проєкту - Шебек, Надія Миколаївна (КНУБА, 2024)
Містять опис складу переддипломного проєкту, рекомендації щодо його виконання, а також особливості його оцінювання. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування» освітньо-науковою програмою «Містобудування».
В авторській редакції.
Keywords: містобудування; архітектурне проєктування; ландшафтно-рекреаційні об’єкти