Забезпечення тріщиностійкості бетону масивних споруд - Троян, Вячеслав Васильович (ТОВ НВП «Інтерсервіс», 2019)
В монографії наведено результати досліджень, спрямованих на прогнозування та забез-печення тріщиностійкості бетону масивних конструкцій, запропоновано методологію моде-лювання тріщиностійкості бетону з врахуванням положень теорії механіки руйнування, на-ведено приклади промислового використання запропонованої методології для забезпечення тріщиностійкості масивних конструкцій.
Keywords: 691.32