Важливість комплексного підходу в оптимізації теплозабезпечення житлових утворень - Атаманчук, Віталій Віталійович (КНУБА, 2008)
В статті виявлено причини виникнення критичного стану умов забезпечення населення більшості вітчизняних міст теплом і гарячою водою й сформовано сукупність містобудівних заходів з подолання існуючих проблем; систематизовано комплекс можливих варіантів вирішення проблем теплозабезпечення в нашій країні з охарактеризуванням типів джерел тепловироблення; проаналізовано різні напрями примноження позитивних сторін теплофікації з висвітленням закордонного досвіду подолання проблем розвитку систем теплоенергозабезпечення; обгрунтовано необхідність комплексного розгляду наявних, а також наростаючих проблем оптимізації теплопостачання.
Keywords: забезпечення теплом; забезпечення гарячою водою; оптимізаця теплопостачання