Військове храмобудування Волині початку ХХ ст.: історичний екскурс і сучасний стан - Сергіюк, І. М. (КНУБА, 2015)
У статті представлено основні принципи військового храмобудування на Волині на початку ХХ століття: будівництво за типовим проектом, спорудження кам‘яних та дерев‘яних, пристосування існуючих приміщень. Описано сучасний стан та використання досліджуваних будівель.
Keywords: Волинська губернія; храми військові; храми православні; 726.5.03:355 "19" (477.482)